INFORMÁCIÓS NAP - SM06-GEO 

Az „SM06-GEO Geotermikus energiaforrások távfűtéshez” című program komponenseinek megvalósítása érdekében közzétett pályázati felhíváshoz kapcsolódó pályázati eljárást megvalósító Széchenyi Programiroda információs rendezvényt tart.

A rendezvényen részt venni – a terem befogadóképességére tekintettel – kizárólag a határidőben megküldött, visszaigazolt jelentkezés alapján lehetséges. Egy szervezetből legfeljebb két fő részvételét tudjuk biztosítani.

Előzetesen jelentkezni a svajcialapgeo@szechenyiprogramiroda.hu címen, 2024. április 30-án, 12:00 óráig e-mailben lehet.

A rendezvény célja az érdeklődők tájékoztatása a felhíváshoz kapcsolódóan a pályázat benyújtásához szükséges általános tudnivalókról, technikai részletekről, valamint a pályázott tevékenységek végrehajtásához és az elnyert támogatás elszámolásának legfontosabb szabályairól.

A rendezvény

 helyszíne: 1054 Budapest, Báthory utca 10. fsz. - előadóterem

időpontja: 2024. május 7. 9:00 - 12:00 óra

A rendezvénnyel kapcsolatos bővebb tájékoztató, illetve a rendezvényre való jelentkezés menete a honlapon található. 

https://svajcialap.hu/hirek/informacios-nap---sm06-geo-geotermikus-energiaforrasok-tavfuteshez-?fbclid=IwAR0iPP6pJxuqLbGgrtFyZs2Q2HBoKzZ6YU46Tt8YZZpJJ5qOTZ1PNaUaXfk